Hozzávalók 40 g olívaolaj, plusz a forma kikenéséhez 200 g friss gombafej, vékonyan szeletelve (3 mm) 75 g csemegekukorica konzerv,…
Hozzávalók Pácoláshoz: 600 g friss lazacfilé, csont nélkül 1 db grapefruit (lehetőleg bio) leve és reszelt héja 2 ek édesköménymag…
Hozzávalók 150 g vöröshagyma, félbevágva 2 gerezd fokhagyma 1 db friss csípős paprika, kimagozva 30 g olívaolaj 100 g kolbász,…
Hozzávalók 3 db chilli “ancho” kimagozva, friss vagy szárított 2 db paprika – szárított, magozott„guajillo” vagy chilli 180 g hagyma,…
Hozzávalók 1 gerezd fokhagyma 50 g hagyma, félbevágva 100 g sárgarépa, megtisztítva, darabokra vágva (2 cm) 80 g piros paprika…
Hozzávalók 800 g víz 1 kk nagyszemű tengeri só 200 g rizs (12-14 perc főzési idejű) 8 db friss snidling…