
Hozzávalók 160 g vaj, darabolva, plusz a kivajazáshoz 400 g liszt, plusz a kilisztezéshez 1 db citrom, lehetőleg bio, héja…

Hozzávalók Túrós töltelék: 250 g túró, 20% zsírtartalommal, vagy ricotta 100 g tejszín vagy tej 40 g vaníliás pudingpor vagy…

Hozzávalók Pácoláshoz: 600 g friss lazacfilé, csont nélkül 1 db grapefruit (lehetőleg bio) leve és reszelt héja 2 ek édesköménymag…

Hozzávalók 8 szál friss rozmaring 1200 g víz 200 g tej 10 g só 1 ek extra szűz olívaolaj 300…

Hozzávalók 6 db aszalt sárgabarack 120 g hagyma, félbe vágva 2 gerezd fokhagyma 30 g olaj, és egy kevés a…

Hozzávalók 80 g cukor 120 g Toffifee 300 g tej 200 g tejszín 1 db tojás 200 g vodka 2…