351.66
2016-09-13

Hozzávalók

  • 350 g cukrozott sűrített tej
  • 50 g kakaópor/csokoládépor (forró csokihoz való)
  • 20 g vaj, plusz a kivajazáshoz
  • 80 g csoki reszelék

Elkészítés

  1. Tegye a sűrített tejet, a kakaóport, a vajat a keverőedénybe, és főzze 12p/120oC/4-es fokozaton (*12p/100oC/4-es fokozaton). Közben vajazzon ki egy tálat.
  2. Tegye a keveréket az előkészített tálba, majd tegye a hűtőbe 1 órára, hogy megkeményedjen.
  3. Olajos kézzel formázzon kis golyókat (kb.½ ek), majd forgassa a truffle golyókat a csoki reszelékbe. Tartsa hűtőben legalább 30 percig tálalás előtt.
  4. Hidegen kínálja.

Leave a comment