Hozzávalók
- 3 szál majoranna (csak a levele)
- 250 gr Camambert sajt (darabokra vágva)
- 150 gr túró
- ½ teáskanál köménymag
- ½ teáskanál só
- 3 csipet bors
- 3 csipet édes paprika
Elkészítés
- Tegyük az összes hozzávalót a keverőedénybe, kivéve az édes paprikát, mixeljük 15 mp/4-es fokozaton. Toljuk vissza az edény oldalára került mártogatóst a spatula segítségével. Ezután szedjük ki a keveréket egy tálba, és szórjuk meg az édes paprikával.
- Variációk – Adhatunk hozzá 2-3 finomra szelt újhagymát, és keverjük a már kész mártogatóshoz
10 mp// 4-es fokozaton. - Tipp
Tálalhatjuk barna kenyérrel vagy péksüteménnyel.
Magasabb zsírtartalmú túróval krémesebb állagú lesz a mártogatósunk.