365.01
2015-07-26

Hozzávalók

  • 3 szál majoranna (csak a levele)
  • 250 gr Camambert sajt (darabokra vágva)
  • 150 gr túró
  • ½ teáskanál köménymag
  • ½ teáskanál
  • 3 csipet bors
  • 3 csipet édes paprika

Elkészítés

  1. Tegyük az összes hozzávalót a keverőedénybe, kivéve az édes paprikát, mixeljük 15 mp/4-es fokozaton. Toljuk vissza az edény oldalára került mártogatóst a spatula segítségével. Ezután szedjük ki a keveréket egy tálba, és szórjuk meg az édes paprikával.
  2. Variációk – Adhatunk hozzá 2-3 finomra szelt újhagymát, és keverjük a már kész mártogatóshoz
    10 mp/visszaforgato/ 4-es fokozaton.
  3. Tipp
    Tálalhatjuk barna kenyérrel vagy péksüteménnyel.
    Magasabb zsírtartalmú túróval krémesebb állagú lesz a mártogatósunk.

Leave a comment