Hozzávalók
- 500 gr túró
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 ek cukor
- 1 tasak étkezési zselatin
- 2 dl tejföl
- 1 csomag étcsokoládé bevonó
Elkészítés
- A túrót, a vaníliás cukrot, a cukrot és a tejfölt beleöntjük a keverőedénybe, majd összekeverjük 30 mp/4-es fokozaton.
- A túrós masszához hozzáadjuk a zselatint, és ismét megkeverjük 30 mp/4-es fokozaton.
- A tölteléket a spatula segítségével kikaparjuk a keverőedényből, és félretesszük egy tálba. Ezután a tálat 2-3 órára a hűtőbe rakjuk.
- A csokoládét felolvasztjuk 4 p/50°C/2-es fokozaton, majd a túróból rudakat formázunk.
- A csokiból csíkokat húzunk a sütőpapírra, erre rakjuk a túró rudat, majd az étcsokoládés bevonóval leöntjük őket.