360.09
2015-07-26

Hozzávalók

  • 500 gr túró
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 ek cukor
  • 1 tasak étkezési zselatin
  • 2 dl tejföl
  • 1 csomag étcsokoládé bevonó

Elkészítés

  1. A túrót, a vaníliás cukrot, a cukrot és a tejfölt beleöntjük a keverőedénybe, majd összekeverjük 30 mp/4-es fokozaton.
  2.  A túrós masszához hozzáadjuk a zselatint, és ismét megkeverjük 30 mp/4-es fokozaton.
  3.  A tölteléket a spatula segítségével kikaparjuk a keverőedényből, és félretesszük egy tálba. Ezután a tálat 2-3 órára a hűtőbe rakjuk.
  4.  A csokoládét felolvasztjuk 4 p/50°C/2-es fokozaton, majd a túróból rudakat formázunk.
  5.  A csokiból csíkokat húzunk a sütőpapírra, erre rakjuk a túró rudat, majd az étcsokoládés bevonóval leöntjük őket.

Leave a comment