348.35
2017-02-14

Hozzávalók

  • 2 szál friss petrezselyem levele
  • 450 g cukkini, darabokra vágva (2 cm)
  • 600 g sütőtök (pézsmatök), darabokra vágva (2 cm)
  • 400 g víz
  • 1 tk durva szemű só
  • 200 g chorizo kolbász szeletekre vágva (1 cm) (vagy más hasonló paprikás száraz kolbász)

Elkészítés

  1. Tegye a petrezselymet a keverőedénybe, és aprítsa 3 mp/7-es fokozaton. Egy kis tálkában tegye félre.
  2. Tegye a cukkinit, a sütőtököt, a vizet, a sót a keverőedénybe. Helyezze rá a Varoma tálat és mérje bele a chorizo kolbászt, majd párolja 20 mp/Varoma/fokozaton. Távolítsa el a Varomát.
  3. Tegyen 50 g párolt chorizo kolbászt a keverőedénybe, majd turmixolja 30 mp/10-es fokozaton. Öntse leveses tálkákba, szórja meg a maradék párolt chorizo-val és a félretett petrezselyemmel.

1 Comment

  • Posted 2018-11-05 7:07 du. Szádeczky Kornélia 0Likes

    Csak ez a 3 lépés látszik az elkészítésből. A többit nem tudom kivarázsolni. Lehet hogy csak én nem, de lehet, hogy más sem.

Leave a comment