Hozzávalók
- 2 szál friss petrezselyem levele
- 450 g cukkini, darabokra vágva (2 cm)
- 600 g sütőtök (pézsmatök), darabokra vágva (2 cm)
- 400 g víz
- 1 tk durva szemű só
- 200 g chorizo kolbász szeletekre vágva (1 cm) (vagy más hasonló paprikás száraz kolbász)
Elkészítés
- Tegye a petrezselymet a keverőedénybe, és aprítsa 3 mp/7-es fokozaton. Egy kis tálkában tegye félre.
- Tegye a cukkinit, a sütőtököt, a vizet, a sót a keverőedénybe. Helyezze rá a Varoma tálat és mérje bele a chorizo kolbászt, majd párolja 20 mp/Varoma/fokozaton. Távolítsa el a Varomát.
- Tegyen 50 g párolt chorizo kolbászt a keverőedénybe, majd turmixolja 30 mp/10-es fokozaton. Öntse leveses tálkákba, szórja meg a maradék párolt chorizo-val és a félretett petrezselyemmel.
1 Comment
Csak ez a 3 lépés látszik az elkészítésből. A többit nem tudom kivarázsolni. Lehet hogy csak én nem, de lehet, hogy más sem.