414.1
2015-07-26

Hozzávalók

  • 100 g eper, mosva és szárítva
  • 20 g nádcukor
  • 1 db citrom frissen facsart leve
  • 2 db érett őszibarack hámozva és darabokra vágva (2 cm)
  • 100 g málna, mosva és szárítva
  • 100 g fekete áfonya, mosva és szárítva
  • 2 db jégkocka

Elkészítés

  1. Tegye egy tálba a szamócát, a cukrot és a citrom levét. Keverje össze, és tegye félre.
  2. Tegye az őszibarackot, a málnát, az áfonyát és a jégkockát a keverőedénybe, mixelje 1 p/8-as fokozaton.
  3. Öntse a keveréket nagyobb üveg tálakba. Rendezze el bennük az epret és dinnye kockákat, díszítse mentalevéllel, és azonnal tálalja.

Leave a comment