345.84
2016-09-13

Hozzávalók

  • 200 g hagyma, negyedelve
  • 200 g piros paprika, darabokra vágva
  • 50 g extra szűz olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 300 g bárányhús, felkockázva (2 cm)
  • 1 tk finom szemű tengeri só
  • ½ tk őrölt feketebors
  • 100 g fehérbor
  • 1 tk édes pirospaprika
  • 1 tk őrölt kurkuma
  • 1 húsleves kocka (0.5 literhez)
  • 800 g víz
  • 250 g fehér rövid szemű rizs
  • 1 ek aprított friss petrezselyemzöld

Elkészítés

  1. Tegye a parmezán sajtot a keverőedénybe, reszelje meg 10 mp / 10-es fokozaton. Szedje ki egy tálba.
  2. Tegye a keverőedénybe a bárányhúst, a sót, a borsot, és párolja 8 p /120°C/visszaforgato /fakanal (*8 p /100°C/visszaforgato /fakanal) fokozaton.
  3. Adja hozzá a fehérbort, és a mérőpohár nélkül főzze 2 p /Varoma/ visszaforgato/fakanal fokozaton.
  4. Adja hozzá a paprikát, kurkumát, leveskockát, a vizet, és főzze 30 p /100 °C/ visszaforgato/fakanal fokozaton.
  5. Végezetül adja hozzá a rizst, és főzze 13 p /100 °C/visszaforgato/fakanal fokozaton. A spatulával keverje jól össze mielőtt tányérokra szedi.

Leave a comment