360.33
2015-07-20

Hozzávalók

  • 20 g tárkonyecet
  • 25 g semleges ízű olaj
  • 250-300 g házi majonéz
  • 50 g nyírfacukor
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db kis fej fehér káposzta

Elkészítés

  1. A vöröshagymát félbe vágva, a répát harmadolva helyezzük a keverőedénybe, majd 7 mp/5-ös fokozaton aprítsuk fel. Ezután vegyük ki a keverőedényből, és tegyük félre.
  2. Daraboljuk a fehér káposztát a keverőedénybe, és 10 mp/6-os fokozaton aprítsuk (ha szükséges a káposzta mérete miatt, többször ismételjük ezt a folyamatot). Majd tegyük a répa mellé.
  3.  Öblítsük ki az üstöt. Keverjük el az olajat a cukorral és a tárkonyecettel 15 mp/3-as fokozaton, majd adjuk hozzá a Thermomix majonézt, és keverjük további 15 mp/3-as fokozaton.
  4.  A felaprított zöldségeket tegyük vissza a keverőedénybe, 30 másodperc/visszaforgato/3-as fokozaton keverjük össze.

Leave a comment