410

TM6 – Thermomix

thermomix-logotext

Thermomix, együtt főzni jó!

BEMUTATKOZIK A VILÁG LEGKISEBB KONYHÁJÁNAK ÚJ KIADÁSA!

A Thermomix egy egyedülálló, innovatív konyhai eszköz, nem létezik vetélytársa. A Thermomix TM6-os hónapról hónapra egyre több háziasszonyt győz meg világszerte, hogy használatával gyorsabban, változatosabban és egészségesebben tud az egész család étkezni.

A Thermomix minden életformához képes alkalmazkodni. Legyen szó életérzékenységekről, kisgyermekes háztartásokról, nagycsaládokról, hobbi vagy profi chefekről, ínyencekről, főzni nem tudókról– a Thermomix minden helyzetben megállja a helyét.

Legyen Ön a következő, aki csatlakozik a Thermomix közösséghez!

További biztonsági utasítások a Thermomix® készülékéről

A Thermomix® TM6 mérőpohár használata során nagyon ritkán előforduló probléma miatt a TM6 és TM5 szoftverek új verzióját adtuk ki.

A Cookidoo®-ban az összes érintett receptet frissítettük, így azok az Irányított főzésben további biztonsági utasításokkal együtt állnak az Ön rendelkezésére. Thermomix® készüléke lépésről lépésre végigvezeti Önt a főzési folyamat során, és útmutatást ad arról, hogy a keverőedény fedelén lévő lyukhoz milyen fedelet használjon az elkészítéstől vagy a kiválasztott főzési funkciótól függően.

Próbálja ki otthonában vagy bemutatótermünkben a Thermomix TM6-ot

A készülék vásárlása előtt saját otthonában, barátainál vagy központi bemutatótermünkben próbálhatja ki a Thermomix-et. Így biztosan nem vállal a vásárlással semmilyen kockázatot. Tanácsadónk részletesen bemutatja Önnek ezt a lenyűgöző konyhai eszközt, sőt, a próbafőzés során személyesen is meggyőződhet az elkészült ételek minőségéről.

Időmegtakarítás

Időmegtakarítás

A Thermomix TM6 15 funkciójának köszönhetően még több ideje jut az élet igazán fontos dolgaira.  Az irányított főzésnek köszönhetően Önnek csak a hozzávalókat kell a Thermomix-be adagolni. Egyszerűen válassza ki a kedvenc receptjét és engedje, hogy a Thermomix elkészítse.

Egészség

Egészség

Friss és természetes összetevőket használva, mindig biztonsággal tudja, hogy mit is esznek családtagjai. Akár speciális étrendet követ, vagy csak egészségesebben szeretne étkezni, a Thermomix segít benne.

Pénzmegtakarítás

Pénzmegtakarítás

Készítse el kedvenc ételeit rövidebb idő alatt, mint ha házhoz rendelné. Kápráztassa el a családját a friss alapanyagokkal és a mennyei ízekkel. Higgye el, többet nem fog az ételfutárral találkozni.

Kreativitás

Kreativitás

Fedezze fel az új funkciókat és készítsen el otthonában éttermi minőségű ételeket. Fermentálás? Szuvidálás? A TM6-nak nem okoz gondot. Főzzön változatosan a saját receptjei és az új funkciók segítségével.

Egyszerűség

Egyszerűség

Egyszerű, gyors, szempillantás alatt kész. Sütemények, főételek, levesek, főzelékek, baba ételek egyetlen gombnyomásra.

Kari

DECEMBERI AJÁNLATUNK!

2022. december 1-től 31-ig aki Thermomix-et vásárol, meglepjük egy Kobold VC100 Kéziporszívóval! Ezáltal egyszerre két különálló termék kerül a karácsonyfa alá! A szintén Vorwerk termék 63.500 Ft értékű meglepetés, mely biztos segítség a konyhában is a Thermomix mellé!

Végtelen inspiráció a Cookidoo-val

Thermomix készülékével közvetlenül hozzáférhet a világ legnagyobb receptkönyvtárához, amely több mint 70 000 db, a világ minden tájáról származó receptet tartalmaz. Megtervezheti étkezéseit és elkészítheti bevásárló listáját is egy helyen.

Az innovatív Irányított Főzés funkcióval a Thermomix gondoskodik az Ön receptjének minden lépéséről – a főzés még soha nem volt ilyen egyszerű!

A Thermomix előre beállítja az egyes lépések idejét és hőmérsékletét, hogy Ön csak egyszerűen hozzáadja az összetevőket, és megnyomhatja a „Tovább” gombot.

Megalkothat és elkészíthet saját recepteket is. A Thermomix pontos, állandó hőmérsékletet biztosít, amelyet az érintőképernyő és a gomb segítségével könnyen lehet beállítani. Mivel a keverést ellenőrzi maga a gép, így semmi sem ragad le vagy ég meg a keverőedényben.

SOKOLDALÚSÁG 15 FUNKCIÓVAL

LEGYEN ÖN IS MICHELIN CSILLAGOS CHEF!

A Thermomix™ olyan intelligens konyhai partner, amely tökéletesen segíti használóját abban, hogy ízletes és teljes értékű ételeket készíthessen, szerelgetés és átalakítások nélkül. A Thermomix™ képességei…

Magas hőfok

Magas hőfok

A magas hőfoknak köszönhetően készítsen tökéletes állagú húsokat, zöldségeket vagy házi karamellt. Ez a funkció az Irányított Főzési móddal érhető el.

Szuvidálás

Szuvidálás

Szuvidáljon húsokat, halakat, zöldségeket 40-85℃ közötti hőmérsékleten akár 12 órán keresztül. Ezáltal rendkívül lédús és gyengéd eredményt érhetünk el.

Fermentálás

Fermentálás

Házi joghurtok készítéshez pontos és állandó hőmérsékletet biztosít. Ebben a környezetben tökéletesen tudnak szaporodni a baktériumok. Joghurtok mellett készítsen házi sajtot és kovászt is.

Lassú főzés

Lassú főzés

Főzzön például egy 800 grammos húst 1-8 órán keresztül 37-98 ℃ közötti hőmérsékleten. Tökéletes pörköltekhez, rakott húsokhoz vagy, puhítsa meg a keményebb húsokat.

Melegítő

Melegítés

A hűtőben felejtett valamit? Ne aggódjon, a TM6 pillanatok alatt felmelegíti a leveseket, főzelékeket, tejet, baba ételeket és még sok mást.

Mérleg

Mérés

Mérjen ki lisztet, cukrot vagy bármilyen hozzávalót a precíz 1 grammonkénti mérleggel. Így biztosan nem fogja túladagolni az összetevőket.

Kiknek ajánljuk?

A Thermomix minden életformához képes alkalmazkodni!

Legyen az egyszemélyes háztartás, családi konyha vagy éttermi felhasználás – a Thermomix minden helyzetben megállja a helyét. A Thermomix-szel játék a főzés, hiszen gyorsan, kényelmesen és egyszerűen használható!

Vasárnapi ebéd a családnak? Megfelelő hőmérsékletű étel a babáknak? Éttermi ízek? Nemzetek konyhái? Magyaros fűszeres ételek? Egészséges, adalékmentes fogások? A Thermomix mindenben partnere lesz!

Készítsen el egy több fogásos ebédet mindössze 30 perc alatt!

Pillanatok alatt megfőzheti kedvenc ételét, hamarabb, mint ha az ételfutár házhoz jönne!

Gyűjtsön egy életen át tartó emlékeket, történeteket a Thermomix közösségében.
Hiszen tudjuk, a Thermomix-hez semmi sem fogható.

Choose by category

what we offer

Pantry

Dairy and Eggs

Poultry

Fish

Other Products

Töltse le Thermomix TM6 e-brosúránkat

Tippekéstanácsok

Tippek és tanácsok

Megvásárolná

Megvásárolná ?

Főzőklub (1)

FŐZŐKLUBOK

Instagramon is ott vagyunk !

kövessen minket