359.76

Tm5 – Thermomix

A Thermomix
megkönnyíti az életét!

Döntsön most és szerezze be ajándéknak!

Vagy regisztráljon időpontért, és nézze meg élőben ezt a fantasztikus készüléket, amely 12 konyhai eszköz funkcióját egyesíti!

blank

Találja meg a főzés örömét

A világ legkisebb konyhája több mint 12 funkcióval!

A Thermomix egy egyedülálló, innovatív konyhai eszköz, nem létezik vetélytársa. A digitális TM5-ös hónapról hónapra egyre több háziasszonyt győz meg arról Magyarországon és világszerte is, hogy használatával gyorsabban, változatosabban és egészségesebben tud az egész család étkezni.

A Thermomix minden életformához képes alkalmazkodni. Legyen az egyszemélyes háztartás, családi konyha vagy éttermi felhasználás – a Thermomix minden helyzetben megállja a helyét.

Legyen Ön a következő, aki felfedezi a Thermomix ízeit, könnyedségét, varázsát!

ezgif.com-webp-to-png (6)

KÉNYELMES

Nem csak energiát, de jelentős időt is megtakaríthat a Thermomix segítségével. Beépített mérlegével egy fázisban mérheti le a hozzávalókat, és anélkül, hogy kivenné őket a keverőedényből, néhány gombnyomással el is készítheti az ételt. Gyors és egészséges.

ezgif.com-webp-to-png (7)

GAZDASÁGOS

Az okos szakács nem csak finomakat, hanem olcsón is főz. A Thermomix-szel a legnépszerűbb ételeket is elkészítheti otthonában. És miért adna ki ezreket egy pizzára vagy egy tortára, ha az otthonában sokkal költséghatékonyabban készítheti el a család kedvenceit?

ezgif.com-webp-to-png (3)

KÖRNYEZETTUDATOS

Az alapanyagok előkészítéséhez, a főzéshez, a sütéshez, a pároláshoz és minden máshoz rengeteg áramot fogyasztana más eszközökkel. A Thermomix-szel azonban akár négy fogást is készíthet egyszerre. Gyors és környezettudatos megoldás, amivel még spórolhat is. Hát kell ennél több?

ezgif.com-webp-to-png (2)

KREATÍV

Garantáljuk, hogy a Thermomixnél sokoldalúbb konyhai készülékkel még nem találkozott! Több, mint 12 funkció segítségével élheti ki kreativitását a gasztronómiában. Webshopunkban további kiegészítőkkel, weboldalunkon kifejezetten a Thermomixre íródott, folyamatosan bővülő recept gyűjteménnyel várjuk..

Haviajánlatunk

OKTÓBERI AJÁNLAT!

Amennyiben a hónapban, 2021.10.31-ig Thermomix-et vásárol, meglepjük egy Kobold VC100 Kéziporszívóval!
blank

Próbálja ki otthonában

Thermomix

A készülék vásárlása előtt saját otthonában próbálhatja ki a Thermomixet. Így biztosan nem vállal a vásárlással semmilyen kockázatot. Tanácsadónk részletesen bemutatja Önnek ezt a lenyűgöző konyhai eszközt, sőt, a próbafőzés során személyesen is meggyőződhet az elkészült ételek minőségéről.

Jelentkezés élményfőzésre

Főzzünk, és közben dolgozzunk együtt!
Jelentkezzen most online!

blank

Tippek és tanácsok

806

Megvásárolná ?

blank

FŐZŐKLUBOK

Kiknek ajánljuk?

A Thermomix minden életformához képes alkalmazkodni!

Legyen az egyszemélyes háztartás, családi konyha vagy éttermi felhasználás – a Thermomix minden helyzetben megállja a helyét. A Thermomix-szel játék a főzés, hiszen gyorsan, kényelmesen és egyszerűen használható!

Vasárnapi ebéd a családnak?

Készítsen el egy több fogásos ebédet mindössze 30 perc alatt!

Egy gyors és egészséges vacsora?

Pillanatok alatt megfőzheti kedvenc ételét, hamarabb, mint ha az ételfutár házhoz jönne!

SOKOLDALÚSÁG 12 FUNKCIÓVAL

Legyen Ön is Michelin csillagos chef!

A Thermomix™ olyan intelligens konyhai partner, amely tökéletesen segíti használóját abban, hogy ízletes és teljes értékû ételeket készíthessen, szerelgetés és átalakítások nélkül. A Thermomix™ képességei…

cropped-cropped-favicon-thermomix

blankMÉR

Mérhet és adagolhat további alapanyagokat anélkül, hogy az elôzôleg beletett hozzávalókat kiürítené a keverôedénybôl, idôt és helyet megtakarítva ezzel.

blankMIXEL

A gyümölcsturmixok, parfék, fagylaltok vagy koktélok – ízlés szerint tört jéggel – pillanatok alatt elkészülnek a Thermomix™-ben.

blankKEVER

Öntetek, mártogatósok, túróval készült ételek és még ennél is több: a hozzávalókat tetszés szerinti fordulaton tudja keverni

blankAPRÍT

Csokoládé, cukor, olajos magvak, hagyma, fokhagyma, parmezán, fûszernövények, gyümölcsök és zöldségek – a Thermomix™-ben igény szerint darabosra vagy finomra apríthatók. Például a nyers saláták vagy a tócsnihoz (akár a sztrapacskához) való burgonya másodpercek alatt elkészül.

blankŐRŐL

Mindenféle gabonaszem, olajos magvak, mint a dió vagy a szezámmag, finomra vagy durvára ôrölhetô a Thermomix™-ben. A frissen ôrölt gabonából készült kenyérfélék egészségesek és táplálók.

blankDAGASZT

Kelt tészta, kevert tészta, omlós tészta – a Thermomix™ mindenféle tésztát megdagaszt süteményekhez, pizzához, lepényekhez és kenyerekhez. Dagasztó üzemmódban a nehezebben elkészíthetô tésztákkal is könnyedén elbánik.

blankHABOT VER 

Selymesen könnyû desszertek – a csokoládé mousse akár egy álom. A habverô a tojásfehérjét vagy a tejszínt kemény habbá veri, a krémek levegôsek lesznek. A Thermomix™ egyszerûen habosítja fel a tejet a cappuccinóhoz vagy akár a leveseket és mártásokat is.

blankLASSAN KEVER

A tûzhely mellett állni, és kevergetni az ételt, már a múlté. A lassú keverés, azaz a fakanál fokozat olyan, mintha kézzel kevergetne. A kényes ételeket, mint a tejbegríz vagy a spagetti, a Thermomix™ gyengéden keveri meg, fôleg akkor, ha a lassú keverés mellett a visszaforgató funkciót is használja.

blankEMULGEÁL

Majonézt, aliolit és különbözô fûszeres saláta dresszingeket készíthet az ízlése szerinti hozzávalókból, fûszerekkel.

blankPÁROL

Vitaminban és tápanyagban gazdag, zsírszegény ételek. Használja a Varoma tálat, a Varoma tálcát, a párolókosarat komplett friss menük elkészítésére: halak, húsok zöldségekkel és burgonyával, ízletes mártásokkal kiegészítve, könnyedén a Thermomix™-ben. A Varomában párolással több fogásos, egészséges ételeket tehet az asztalra gyorsan és egyszerûen.

blankFŐZ

Pörkölt, levesek, zöldség köretek, rizs, puding, tojás – a Thermomix™ bármit megfôz. Ön csak beállítja az idôt és a hôfokot, a többit elvégzi a Thermomix™.

blankPRECÍZEN MELEGÍT

37 °C-120 °C között. Az étel nem fut ki és nem ég le. Az elektronikus hôszabályozásnak köszönhetôen megtartja a választott hômérsékletet. Így mindig tökéletesen sikerül a tejberizs vagy a vízgôz alapú ételek, mint a hollandi mártás vagy a sabayon.

Choose by category

what we offer

Pantry

Dairy and Eggs

Poultry

Fish

Other Products

Töltse le Thermomix TM5 E-brosúránkat

Instagramon is ott vagyunk !

kövessen minket

Csatlakozzon csoportos főző programjainkhoz, élje át velünk a Thermomix életérzést!