410

Nyárbúcsúztató Gourmet Piknik

Zárjuk a nyarat és töltődjünk fel az őszi időszakra finom falatokkal, kellemes hangulattal, vidám társasággal a Nyárbúcsúztató Gourmet Piknik keretein belül! Ugye milyen jól hangzik? Mutatjuk a részleteket.

Várunk minden kedves Thermomix Szerelmest, kikapcsolódni vágyót, érdeklődőt, szabadtéri programok kedvelőit, elképesztő programokkal és workshopokkal 2021. szeptember 04-én 10:00 órától Pusztazámoron a Villa Malom kertjében egészen 14:30-ig.

Éhes biztosan nem marad senki, hiszen 6 különböző ételsátorban várunk Titeket, ahol számtalan finomságot* tudtok megkóstolni a piknik során. Mivel az időjárástól már megrendeltük a jó időt, így nem meleg levesekkel, hanem hideg, természetesen Thermomix-ben készült levesekkel készülünk nektek. A főételeket pedig a Thermomix prezentálja! A közös koccintásról sem feledkezünk meg, amit hűsítő koktélokkal és limonádékkal teszünk meg.

A főétel után nem maradhat ki a desszert sem. Igazi Thermomix klasszikussal készülünk!

Már ezeket a sorokat olvasva is jól laktatok ugye? Ha sikerült minden falatot megkóstolni, akkor tudjátok folytatni a túrátokat a piknikek elengedhetetlen tartozékaival, ami a friss kenyér és különböző mártogatósok.

Tudjuk, hogy még a farsangi időszakik pár hónap még vissza van, de a farsangi ízeket belecsempésszük a nyárbúcsúztató piknikünkbe, a csörögefánk és a hozzá illő Thermomix-ben készült lekvár tekintetében!

A rendezvény szakmai felelőse nem más, mint Segál Viktor, aki figyelemmel kíséri a sátrakban való főzést, kóstolást, segít a tálalásban és tippeket, tanácsokat tudtok tőle ellesni!

Természetesen kóstolni a rendezvény egész ideje alatt tudtok, de nem szeretnénk, hogy főzés nélkül távozzatok. Különböző Thermomix workshopokkal és mini főzőklubokkal készülünk nektek, amik regisztrációhoz kötöttek. A pontos workshopok az alábbi linken érhetők el: https://mini-konyha.hu/nyarbucsuztato-gourmet-piknik/ 

Szeretnéd gyermekeidet is elhozni? Semmi akadálya! Számukra pizzasütéssel készülünk. A Thermomix-szel könnyedén be tudják dagasztani a tésztát és a feltétek összeállítása is rájuk van bízva! A gyermekek felügyelet mellett fognak főznek. Gyermekjegyek az alábbi linken vásárolhatókhttps://mini-konyha.hu/termek/gyermek-early-bird-belepo/ 

Vásároljátok meg jegyeiteket, hiszen early bird belépőink augusztus 20-ig érvényesek! Ne maradjatok le a lehetőségről! 

Vásárlás az alábbi linken lehetséges: https://mini-konyha.hu/termek/nyarbucsuztato-gourmet-piknik-felnott-jegy/ 

Napközben a workshopok és a kóstolás közben programokkal, fellépőkkel színesítjük a pikniket!

Mindenkit szeretettel várunk!

*Az ételek változtatásának jogát fenntartjuk! 

Leave a comment