358.94

Szeretettel várjuk Önt is ONLINE alap főzőklubjainkon! 💚🤍📱💻

Szeretnénk minden kedves újdonsült Thermomix Szerelmesnek felhívni a figyelmét a február végén kezdődő alap főzőklubjainkra, amiket online* formában fogunk megtartani.

* Főzőklubjainkra egy link segítségével tud csatlakozni és telefonján vagy számítógépén keresztül fog minket hallani és látni!

Kérdéseit, észrevételeit felteheti a főzés közben, így nem marad semmi megválaszolatlanul! A kérdések feltétele írásban lesz, így javasoljuk a számítógépen keresztüli csatlakozást!

Az elmúlt hónapokban vásárolta vagy ajándékba kapta vagy TM6 készülékét?

Alap főzőklubunk csak Önre vár 💚🤍! Mutatjuk a részleteket 👇:

Alap főzőklubunk egy olyan szolgáltatás, ami ingyenesen igénybe vehető azok számára, akik Thermomix tulajdonosokká váltak.

Bízunk benne, hogy a vásárlás óta eltelt időszakban már sikerült felfedeznie azt a csodát, amit a Thermomix nyújt. 👩‍🍳 A kreativitást, a gyorsaságot és a kényelmet bizonyára már megtapasztalta a Thermomix világával és bízunk benne, hogy megtalálta a főzés örömét.

Alap főzőklubjainkon vásárlóink az első alkalommal díjmentesen vehetnek részt.

Az alap főzőklubok remek alkalmak, mert segítséget nyújtanak a használatban, további inspirációkat adnak, és egyben élményt is jelentenek, egy jó hangulatú, vidám, virtuális főzés keretében. A főzőklubon elkészített ételek receptjeit a főzést követően el is küldjünk Önnek, így Ön is el tudja kápráztatni szeretteit, barátait, ismerőseit ezekkel az újdonságokkal. 😍 🥰

Főzzön velünk Ön is! 💚💚💚

Szeretné Ön is lefőzni a főzőklub menüsorát vagy csak 1-2 ételt szeretne kipróbálni? A regisztrációt követően elküldjünk Önnek a menüsort és az alapanyag listát és Ön ki tudja választani az elkészíteni kívánt fogást!

Amennyiben az elmúlt hónapokban vásárolta TM6-os készülékét és még nem vett részt alap főzőklubunkon, az alábbi linken tud jelentkezni: 

• Thermomix TM6 alap főzőklub: 2021. április 07., 17:30 REGISZTRÁLNI SZERETNÉK

Milyen információk szükségesek a regisztrációhoz?

• Név
• E-mail cím
• Szerződés szám (a szerződés jobb felső sarkában található 4 jegyű szám)
• A tanácsadója neve (amennyiben rendelkezik tanácsadóval)

Kérjük, lemondási szándékát 2 nappal az esemény előtt jelezze, hogy helyét át tudjuk adni a várólistán szereplők egyikének. 📆 📅
Amennyiben az esemény előtti 48 órában mondja le vagy valamilyen okból nem vesz részt az eseményen, úgy hivatalosan is elhasználta ingyenes alkalmát alap főzőklubunkra.

📌📌 Alap főzőklubunkra azon ügyfelek jelentkezését tudjuk elfogadni, akik Magyarországon vásárolták készüléküket!

Leave a comment