357.23

Már boldog Thermomix tulajdonos? 

Barátainak, ismerőseinek, családtagjainak már megmutatta a készüléket és meg is győzte őket, hogy használják? Folyamatosan fotókat készít az elkészített ételekről? Szeretné világgá kürtölni, hogy mennyit segít a konyhában a Thermomix? 💚

blank

Jó hírünk van! Tanácsadókat keresünk egyre bővülő csapatunkba! Kamatoztassa Thermomix szeretetét nálunk, ismertesse meg minél több emberrel a Thermomix-et, bővítse boldog új ügyfelekkel közösségünket és váljon Önből egy nagyszerű Tanácsadó!

Látogasson el hozzánk, ismerje meg egy élményfőzésen keresztül a Thermomix-et, vegyen részt tanácsadói képzésünkön, majd használja a Thermomix-et minden nap és ossza meg szeretetét másokkal is!

Dolgozzon velünk akár fő- vagy másodállásban, kisgyermek mellett vagy szabadidejében. Képzéseket, előadásokat, segítő hátteret biztosítunk tanácsadóinknak. Tartson főzőklubokat a lelkes felhasználóknak, ismertesse meg minél több új emberrel a Thermomix-et és köszöntse őket a közösségünkben. A munkát csapatépítő és jutalomutazásokkal köszönjük meg!

blank

Jelentkezzen hozzánk még ma és ismerje meg a korlátlan lehetőségek tárát! Jelentkezéshez KATTINTSON IDE

Nincs veszteni valója! Jöjjön el hozzánk, egyeztessünk a részletekről!

Hallott már a Thermomix-ről, de nem ismeri még pontosan? Nehezen tudja elképzelni, hogyan fér el egy gépben 12 konyhai eszköz ereje és tudása? Jöjjön el hozzánk, bemutatjuk Önnek, hogyan lehetséges mindez!

A Thermomix mellé egy olyan szabad, kötetlen munkaidőt is biztosítunk Önnek, amelyben kiteljesedhet, új emberekkel találkozhat, barátságokat köthet, és mi mindezt támogatjuk!

Leave a comment