358.91

Most, hogy elmúlt a vészhelyzet és újra indulhatnak főzőklubjaink, nem is várunk tovább! Íme a vírushelyzet utáni legelső tematikus főzésünk: egy közös kulináris utazásra invitáljuk! 

blankElső tematikus főzőklubunkon a nyarat köszöntjük. Ez után a rendkívüli helyzet után sokan vagy nem tehetik meg vagy még nem szeretnének nagyobb külföldi utat bevállalni, akárhogyan is legyen, mi szeretnénk elhozni 4 ország hangulatát és egy különleges élményt adni azoknak, akik szeretnének vagy szerettek volna eljutni ezen országokba.
Mi elhozzuk a külföldi nyár hangulatát! 

Ez nem egy egyszerű főzőklub lesz, hanem egy közös gasztronómiai utazás!

Az est célországai:
– Görögország
– Olaszország
– Portugália
– Spanyolország

Időpont: 2020. július 9. 17:30
Helyszín: 1072 Budapest, Akácfa u. 42-48.

Az esemény különlegességét pedig még jobban kiemeli a kivételes helyszín is!
Főzőklubunk Budapest egyik legizgalmasabb közösségi gasztroterén, a Klauzál téri Borganikában kerül megrendezésre.
“A Borganika missziója, hogy eljuttassa a gasztronómiát mindenkihez. Minden nap azon vagyunk, hogy maradandót és felejthetetlent alkossunk.”

Az est házigazdája Hargitai-Kovács Andrea, az Egészséges hedonizmus Facebook (ITT) és Instagram (ITT) oldal megálmodója. Andi táplálkozási tanácsadó és Thermomix szerelmes is, de sokan ismerik már mentes főzőklubjairól, ahol a mottója “egészségesen, mentesen, finoman”.  Jöjjön el Ön is, és ismerkedjen meg Andival személyesen is!

Az eseményen a résztvevők csapatokban főznek, minden csapat egy Thermomix-szel dolgozik. A csapatok recept alapján megfőzik az előre kiválasztott országra jellemző ételeket, hogy utána közösen megkóstolhassuk minden csapat alkotását. Mind a 4 ország nemzeti ételei közül elkészítünk egy előételt, egy főételt és egy desszertet is, így összesen 12 receptet főzünk le és kóstolunk meg az eseményen!

Ha már ismeri a Thermomix-et érdemes eljönni újabb recept ötletekért, inspirációkért, a Thermomix közösségért és az elmaradhatatlan élményért! 
Ha még nem ismeri a Thermomix-et, akkor ez egy remek alkalom az ismerkedésre egy gasztronómiai kaland során.

Az esemény ára: 14.990 Ft

Várjuk sok szeretettel, akár családjával, barátaival, ismerőseivel közösen is! 

FRISSÍTÉS: 
Köszönjük a résztvevőknek a szuper együtt töltött délutánt és közös főzést!
Képeket IDE KATTINTVA talál az eseményről.

 

blank

Leave a comment