349.28

Kedves Thermomix™ Rajongók, Érdeklődők, Kételkedők!

Ez alkalommal egy régóta várt bejelentésnek adunk helyet!

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a mai nappal bemutathatjuk Önöknek a Vorwerk Thermomix™ új családtagját: a Thermomix™ TM5-öt! Egyben figyelmükbe ajánljuk új hivatalos TM5 weboldalunkat: http://hungary.thermomix.com, mely mellett a mini-konyha.hu továbbra is elérhető marad!

A TM ötödik generációs készüléke a főzést a digitális korba repíti!

Csakúgy, mint a TM31-es készülék, az új Thermomix™ is több, mint egy tucat konyhai gép funkcióját ötvözi egy készülékben – és emellett további fantasztikus tulajdonságokkal is rendelkezik! A Recept Chipnek, az érintőképernyőnek és az egyedi Irányított Főzési Funkciónak köszönhetően az új Thermomix™ TM5 bizonyára az imádott klasszikus, a TM31 nyomdokaiba fog lépni. Mint a TM31-es gép, az új Thermomix™ is nélkülözhetetlen segítség a friss és egészséges ételek elkészítéséhez, miközben időt, pénzt és energiát spórol nekünk!

Ismerje meg új családtagunkat!

Mitől más az új Thermomix™?

A Recept chipnek és az egyedülálló Irányított Főzési funkciónak köszönhetően a Thermomix™ konyhai klasszikusa a digitális korba lépett.

A Recept chip az új Thermomix™ digitális szakácskönyve, melyet a géphez csatlakoztatva a receptek az új Thermomix™ kijelzőjén jelennek meg. A szenzációs Irányított Főzési funkció segít, hogy a kijelzőn megjelenő utasításokat lépésről-lépésre követve, tökéletes eredményt érjünk el. Az új Thermomix™ akár beállítja magának az időt, a hőfokot és a sebességet – csupán a hozzávalókat kell adagolni! Egy biztos azonban: bármelyik típust is választjuk – egy megbízható konyhai segítségre teszünk szert velük.

Tudjon meg többet >>

12 funkció egyben!

Időtálló minőségével, elegáns megjelenésével és utolérhetetlen technológiájával a Thermomix több millió háztartás életét könnyítette meg az elmúlt évek során világszerte. Egyedülálló konyhai eszköz, melyre kompromisszumok nélkül számíthatunk a jövőben is. Természetesen, csakúgy, mint a TM31, az új Thermomix is folytatja a tradíciót, és bebizonyítja, hogy képes a több, mint 12 funkció tökéletes ötvözésére: kever, párol, mixel, súlyt mér, lassú fokozaton kever, őröl, darál, reszel, habot ver, emulgeál, tésztát dagaszt és aprít. Mi az örök kedvenc receptje? Mely recepteket főzi a legtöbbet a Thermomix-szel? Melyik a család kedvenc receptje? Melyik az Ön klasszikus receptje? Itt megtalálhatja a mi nagy kedvencünket:

Tudjon meg többet >>

Klasszikus receptek

Mi az örök kedvenc receptje? Mely recepteket főzi a legtöbbet a Thermomix-szel? Melyik a család kedvenc receptje? Melyik az Ön klasszikus receptje? Itt megtalálhatja a mi nagy kedvencünket:

Thermomix csokoládétorta

További receptekért, – melyeket könnyedén adaptálhat egyik típusról a másikra- keresse fel Facebook oldalunkat, vagy regisztráljon heti recept hírlevelünkre.

Szeretné kipróbálni az új Thermomixet™?

Hívja tanácsadóját, és tudjon meg mindent a legújabb Thermomix-ről, vagy kérje bemutatónkat online.
Tudjon meg többet >>

Leave a comment