357.23

Az vagy, amit megeszel, de tudjuk, hogy mi kerül az ételünkbe? A Thermomix ebben segít: otthon állíthatunk elő E-mentesen korábban boltban vásárolt ételeket, úgy, hogy van időnk másra: búzából kenyér, pogácsa, tejszínből vaj, gyümölcsből lekvár, fagyi, mogyoróból nutella, madártej, marhapörkölt, párolt káposzta, bébiétel – a Thermomix már több millió család legkisebb családtagja.

A 131 éves német Vorwerk Thermomix készülékét 1971 óta több millió család elégedetten használja. Ez a kicsi, de erős konyhai robot óriási segítség a családoknak, mert helyettünk főz, habot ver, turmixol, súlyt mér, őröl, olvaszt, párol, aprít, dagaszt, kever, jeget tör és pürésít… úgy, hogy tudjuk, mi kerül az ételünkbe! Első az egészség!

Ezt gondolja Ákos Péter is. Felesége Dia és kisfiuk Marci is szereti a Thermomixet: nincsenek mosogatnivaló lábasok, a bébiétel pillanatok alatt elkészül. A bonyolultabbak, pl. a rizses is a Thermomix képességei miatt fordítva könnyen és gyorsan elkészíthető: lisztté őröljük a rizst, ezt felfőzzük pár perc alatt vízzel vagy tejjel, jöhet bele a gyümölcs, és egy pillanat alatt már péppé is varázsoltuk. De így készülhet rizstej, vagy egy egészséges kókuszgolyó is… a Thermomix kreatívvá tesz. Aki tud főzni, annak segít mindenben, aki pedig nem tud, annak nagy sikerélmény, mert a recepteket nem lehet elrontani…a főzés játékká válik a kis géppel. A még soha nem főző férfiak is szívesen bütykölnek egy krémlevest maguknak… a Thermomixet mindenki szereti!

De a Thermomix nem csak a kicsiket lakatja jól: egy férfiasabb, testesebb ételt, például egy pörköltet, amit Péter megkíván, el lehet készíteni egészségesen kevés zsírral, sok zöldséggel, úgy, hogy amíg a Thermomix dolgozik, van idő másra, egymásra… ha pedig Dia kíván meg egy egészséges gyümölcslét vagy zöldséglét, azt is pasztörizálás nélkül, tele rosttal elkészíti egy perc alatt. És a sort még folytathatnánk…

A Thermomixnek nem véletlenül van hatalmas rajongótábora külföldön, és már nálunk is: elkíséri a családot csecsemőkortól a gyerekek kirepüléséig, hűségesen dolgozva évtizedeket, és amikor az egykori gyerekből életerős felnőtt lesz, a saját Thermomixével már a saját babáját lakatja jól…

Tudjuk mi van az ételünkben, és a beállítható hőfokon történő automata főzés mellett van időnk másra, magunkra vagy a párunkra. A beállított hőfokos főzéssel például 37 fokon a babának máris adhatjuk az ételt, vagy olyan bonyolultnak tartott ételt, mint egy madártej, 12 perc alatt elkészíthetünk: a krémet hibalehetőség nélkül beállított hőfokon, a fehérjét pedig habverés közben meg is főzve… a jót könnyű megszokni!

blank

A Thermomix magyarországi megismertetését olyan gasztronómiai szakemberek segítik, mint Buday Péter séf, a gasztroangyal Borbás Marcsi, emellett sok-sok fesztivál, kiállítás, szakácsverseny állandó vendége a kis masina, olyan elismerésekkel, mint az év konyhagépévé választás Nagy-Britanniában, vagy az ország tortája díj a Somlói Revolúciót megalkotó Damniczki Cukrászdával, akik Thermomixet használnak – a Thermomixet mindenki szereti!

A Thermomix törökbálinti központjában lojális csapat, szerviz, raktár, saját újság, főzőklub várja, hogy a már több ezer magyar Thermomixes közösség több tízezressé bővüljön, ahogy erre garancia a Vorwerk jelentette német minőség és a Thermomix 27 konyhagépet helyettesítő tudása – 30×30 centiméteren! A Thermomix több, mint termék – képesség a családnak.

Szeretné megnézni élőben, mit tud a készülék?

Foglaljon időpontot online MOST, és otthonában tesztelheti!

Leave a comment