360.86

Már van Thermomixe, de szeretné kihozni belőle a legtöbbet? Még nincs Thermomixe, de kíváncsi, mi hozza lázba nők millióit világszerte? Mindenkit szívesen látunk vidám hangulatú főzőklubjainkon! Ajándékozza meg magát 120 perc élményfőzéssel az új Thermomix TM5-össel!

Minden főzőklubunkon más és más menüt készítünk, és amellett, hogy megmutatjuk, ezek az ínyenc vagy éppen klasszikus falatok hogyan készíthetők el a Thermomixben gyorsan, egészségesen és még gazdaságosan is, természetesen mindent meg is kóstolunk…Így Ön nem csak élményekkel és tudással, de egy komplett menü ízvilágával térhet haza.

blank

Kétféle főzőklub közül választhat: ALAP Főzőklubjainkon a Thermomix alapvető funkcióinak elsajátítása és átismétlése mellett egyszerűbb menüsorok elkészítésével és kóstolásával foglalkozunk interaktív főzés keretében. Az elkészített menüsor receptjeit természetesen a résztvevőknek is átadjuk. ALAP Főzőklubjaink ingyenesek, mindössze regisztrálnia kell hozzá szerződésszámával.

Tematikus Főzőklubjainkon mindig egy-egy aktuális témát járunk körbe. Tartottunk már borvacsorát, húsvéti és karácsonyi főzőklubot, de glutén- és laktózmentes főzőklubot is.

A főzőklub során szakácskönyveinket és más kiadványainkat is megtekintheti, és akár meg is vásárolhatja. Klub estjeink hamarosan országszerte elérhetők lesznek. Aktuális időpontjainkért és helyszíneinkért kattintson az alábbi linkekre, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, így nem marad le egyetlen meghirdetett lehetőségről sem.

Alap Főzőklubok Törökbálinton, Pécsett vagy Szegeden

Leave a comment