Omlett muffinok | Vorwerk Thermomix (Minikonyha)

Omlett muffinok

mkadmin
A recept szerzője:
40 perc
Előkészítés: 10 perc | | Adagok száma: 12

Hozzávalók

  • 40 g olívaolaj, plusz a forma kikenéséhez
  • 200 g friss gombafej, vékonyan szeletelve (3 mm)
  • 75 g csemegekukorica konzerv, lecsöpögtetve
  • 4-5 szál újhagyma, felkarikázva (3 mm)
  • 1/2 tk finom szemű tengeri só
  • 2 csipet őrölt feketebors
  • 4 db nagyobb tojás
  • 200 g tej
  • 100 g reszelt mozzarella, vagy más sajt

Elkészítés

  1. Melegítse elő a sütőt 180 C-ra, és olajozzon ki egy 12 lyukú muffin formát.
  1. Tegye az olajat, a gombákat, a kukoricát, az újhagymát, sót és egy csipet borsot a keverőedénybe, dinsztelje 12p/120°C/ / (*12 p /100°C/ /) fokozaton, majd ossza el a keveréket a muffin formákban.
  1. Tegye a tojásokat, egy csipet borsot, a tejet, 40 g reszelt sajtot a keverőedénybe, keverje 15 mp /3-as fokozaton. Öntse a tojásos keveréket a muffin formában lévő zöldséges alapra, és szórja meg a maradék 60 g reszelt sajttal.
  1. Süsse 20 percig (180 ° C), amíg megsül, és aranybarna lesz a teteje. Szedje ki a formából, és tálalja salátával.

Tipp: Hidegen tartva kiváló snack-nek vagy uzsonnának.

Egy visszajelzés

  1. Hajni

    Régóta keresek már olyan reggeli recepteket, melyek nem kimondottan tejtermékek, nincsenek tele liszttel, vagyis azért egészségtudatosak:) Számomra ez a muffinos recept egyszerűen kiváló! Nagyon finom, kiadós, és laktató! Finom teával a tökéletes reggeli kategória nálam:)

    Star

Írjon értékelést

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

1 2 3 4 5

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ. A weboldal használatához kérjük, engedélyezze ezt az OK gombra kattintással. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close