Kolbászos-babos chili | Vorwerk Thermomix (Minikonyha)

Kolbászos-babos chili

mkadmin
A recept szerzője:
45 perc
Előkészítés: 15 perc | | Adagok száma: 4

Hozzávalók

  • 200 g kolbász (nyers)
  • ½ -1 db friss piros chilli paprika félbe vágva, kimagozva ízlés szerint
  • 80 g hagyma, negyedekre vágva
  • 20 g olívaolaj
  • 200 g paprika, piros vagy sárga, negyedekre vágva
  • 400 g darabolt paradicsom konzerv
  • 150 g kukorica konzerv, lecsöpögtetve
  • 50 g paradicsompüré
  • 100 g víz
  • 2 db babérlevél
  • 1 kocka házi készítésű ételízesítő
  • ½ tk
  • ½ tk őrölt feketebors
  • 1-2 csipet őrölt cayenne bors
  • 400 g konzerv vörös bab, lecsöpögtetve

Elkészítés

  1. Süsse/főzze meg a kolbászokat egy serpenyőben a csomagoláson írt utasítás szerint, majd vágja fel 2 cm-es szeletekre. Tegye félre.
  2. Tegye a chillit, hagymát, olajat a keverőedénybe, aprítsa 3 mp/10-es fokozaton. A keverőedény oldalára csapódott darabokat a spatula segítségével tolja le az edény aljára, majd dinsztelje 2 p/120 °C/1-es (*2 p/100 °C/1-es) fokozaton.
  3.  Adja hozzá a paprikákat, és vágja össze 8 mp/4-es fokozaton.
  4.  Adja hozzá a paradicsomot, kukoricát, paradicsompürét, vizet, babérlevelet, leveskockát, sót, borsot, cayenne borsot, és főzze 15 p/100 °C/visszaforgato/1-es fokozaton.
  5. Adja hozzá a babkonzervet, és a félretett kolbász karikákat, főzze 10 p/ 100 °C/visszaforgato/1-es fokozaton.Tálalja ízlése szerint ropogós házi kenyérrel, tésztával, vagy rizzsel.
Kategória:

Írjon értékelést

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

1 2 3 4 5

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ. A weboldal használatához kérjük, engedélyezze ezt az OK gombra kattintással. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close