Garnélarák ragu (Moqueca de Camarão) | Vorwerk Thermomix (Minikonyha)

Garnélarák ragu (Moqueca de Camarão)

mkadmin
A recept szerzője:
20 perc
Előkészítés: 5 perc | | Adagok száma: 6

Hozzávalók

  • 150 g hagyma, negyedekre vágva
  • 30 g olívaolaj
  • 200 g aprított paradicsom konzerv
  • 150 g zöldpaprika, darabokra vágva
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 szál friss koriander levele
  • 3 szál friss petrezselyem levele
  • 4 szál friss metélőhagyma
  • 200 g kókusztej
  • 500 g nyers, nagyméretű garnéla, hámozva
  • 400 g fehér halfilé (pl. tőkehal) bőr nélkül, darabokra vágva
    (5 cm)
  • 1 ½ tk halas ételízesítő paszta, vagy 1 hallé kocka (0,5 literhez)
  • 1 szál friss tárkony levele
  • 1 csipet őrölt cayenne bors
  • 2 csipet finom tengeri só vagy ízlés szerint

Elkészítés

  1. Tegye a hagymát, az olajat, a paradicsomot, a paprikát, a fokhagymát, a koriandert, a petrezselymet, a metélőhagymát a keverőedénybe, és aprítsa 15mp/7-es fokozaton. A spatulával tolja le a keverőedény aljára, majd dinsztelje 5p/120oC/1-es fokozaton (*5p/100oC/1-es fokozaton).
  2. Adja hozzá a kókusztejet, és főzze 3p/100oC/1-es fokozaton.
  3. Adja hozzá a garnélát, a halfilét, a halas ételízesítőt, a tárkonyt, a cayenne borsot, a sót és főzze 5p/100oC//fokozaton. Forrón tálalja.
Kategória:

Írjon értékelést

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

1 2 3 4 5

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ. A weboldal használatához kérjük, engedélyezze ezt az OK gombra kattintással. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close