Aszalt szilvával töltött sertés szűzérme párolt krumplival és aszalt szilvás szósszal | Vorwerk Thermomix (Minikonyha)

Aszalt szilvával töltött sertés szűzérme párolt krumplival és aszalt szilvás szósszal

mkadmin
A recept szerzője:
60 perc
Előkészítés: 15 perc | Főzés: 45 perc | Adagok száma: 4 adag

Hozzávalók

  • 6500 g sertés szűzérme
  • 230 g aszalt szilva
  • 130 g felezett vöröshagyma
  • 1 db csirkés leveskocka
  • 2 tk paradicsompüré
  • 600 g víz
  • 500 g burgonya (hámozva, negyedelve)
  • só, bors

Elkészítés

  1. Egy éles késsel vágjunk zsebet a szűzérmére, és töltsük bele az aszalt szilvát (200 g-ot), fűszerezzük be. Tekerjük folpackba, és helyezzük a Varoma tálcára.
  2. Helyezzük a keverőedénybe a hagymát, a fokhagymát, a leveskockát, a maradék aszalt szilvát, paradicsompürét, és aprítsuk 5 mp/5-ös fokozaton.
  3.  Adjuk hozzá a vizet. Helyezzük be a párolókosarat, és mérjük bele a krumplit.
  4.  Tegyük a Varoma tálat a helyére, és pároljuk meg a húst és a krumplit 45 p/Varoma/1-es fokozaton.
  5.  A párolási idő letelte után a húst szeleteljük fel, majd a szósszal és a krumplival tálaljuk.
Kategória:

Írjon értékelést

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

1 2 3 4 5

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ. A weboldal használatához kérjük, engedélyezze ezt az OK gombra kattintással. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close